avirin

avirin

avirin

avirin

بدترین عوارض خود ارضایی دختران چیست؟

یک عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری- مامایی دانشگاه شاهد با بیان اینکه آنورگاسمی یکی از مهمترین عوارض خودارضایی در دختران است تاکید کرد:« ممکن است این افراد در دوره مجردی با خودارضایی بتوانند نیازهای جنسی خود را برآورده کنند اما درآینده رضایتمندی جنسی درزندگی مشترک و لذت به ارگاسم رسیدن با همسر خود را از دست خواهند داد.»


عوارض خودارضایی دختران


معصومه حیدری گفت:«خودارضایی در دختران با تحریک قسمت های خارجی دستگاه تناسلی رایج تر است که صدمه چندانی به دستگاه تناسلی نمی رساند.

 اما زمانی که خودارضایی دختران با تحریک قسمت های داخلی تر دستگاه تناسلی باشد بسته به نوع فشار و ناحیه لمس شونده ممکن است در صورتی که به صورت مداوم خودارضایی تکرار شود آسیب های جدی به دستگاه تناسلی دختران وارد سازد.»

به همین خاطر باید به راه های ترک استمنا فکر کنند.


وی ادامه داد:«در برخی موارد خودارضایی در دختران با تخیلات جنسی، دیدن تصاویر و فیلم صورت می گیرد که فرد با دیدن این تصاویر به هیجان می رسد و در این صورت آسیبی به دستگاه تناسلی وی وارد نمی شود.


 اما سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که چرا خودارضایی از لحاظ شرعی و بهداشتی نفی شده است؟


واقعیت این است که دختران و پسران با بلوغ دچار تغییرات هورمونی و جسمانی می شوند و در دوره ای قرار می گیرند که نیازهای جنسی آنها شعله ور شده و راهی برای ارضاء ندارند و ممکن است به سمت خودارضایی کشیده شوند.


 اما همانطوری که می دانید ازدواج تنها راه صحیح ارضای افراد است و ما رفتارهای پرخطر جنسی را نهی می کنیم و بایستی به مقتضای سن و رشد و نیازهای فکری ازدواج به موقع صورت گیرد چرا که نیازهای جنسی یک روند فیزیولوژیک دارد و باید طی شود و افرادی که از لحاظ شرعی مقیدند نیازهای جنسی خود را در جاده صحیح خود قرار دهند بایستی ازدواج کنند.»


منبع: بیتوته

چرا مشاوره روانشناسی؟

بیماری های روحی و اضطراب مشکلاتی هستند که معمولا به آنها کم توجهی می شود، اما عدم توجه به آنها پیامدهای زیادی دارد، به همین دلیل در این مطلب به چند روش روان درمانی اشاره می شود تا آشنایی بیشتری با این شاخه داشته باشید


 مشاوره و روان درمانی به چند روش انجام می شود؟

نظریه مربوط به روان درمانی مانند یک نقشه برای روانشناس عمل می کند. 

نظریه های مربوط به روان درمانی روان درمانگر را در فرایند درک بیمار و مشکلات آنها و ارائه راه حل راهنمایی می کند. 

دیدگاه های مربوط به روان درمانی در چند حوزه قرار می گیرند که در ادامه به آنها اشاره می شود.


روانکاوی و درمان روانشناختی 

این دیدگاه بر روی تغییر رفتارها، احساسات و افکار مشکل ساز تمرکز می کند و از طریق کشف و شناسایی انگیزه های ناخودآگاه انجام می شود.

 روش روانکاوی تحلیلی از طریق یک ارتباط نزدیک بین پزشک و بیمار انجام می شود. 

بیماران در این روش از طریق تعاملاتی که در جلسات مشاوره دارند، خود را کشف می کنند.

 گرچه روانشناسی از طریق فروید تعریف شده و شناخته شده است، اما  بعد از فروید بسط زیادی پیدا کرده و بخش های زیادی از آن اصلاح شده است.


رفتار درمانی 

این روش بر روی نقش یادگیری در بروز رفتارهای طبیعی و غیر طبیعی تمرکز می کند. به عنوان مثال در مورد سگ ها با شنیدن زنگ ساعت شام رفتارهای خاصی از خود نشان می دهند چرا که می دانند صدای این زنگ مربوط به غذا ست. 

یکی از شاخه های رفتار درمانی روش حساسیت زدایی یا Desensitizing است که در این روش پزشک به بیمار مبتلا به فوبیا کمک می کند و درمان به این شکل انجام می شود که فرد به طور مکرر در معرض هر آنچه منجر به اضطراب می شود قرار می گیرد. 

روش دیگر شرطی سازی عملی است که در آن بر اساس تشویق و تنبیه رفتارهای قرد شکل می گیرد. روش رفتار درمانی از دهه 1950 گسترش پیدا کرد. 

یکی از شاخه های رفتار درمانی روش درمان شناختی – رفتاری است که بر روی افکار و رفتارها تمرکز می کند. 
روش درمان شناختی بیشتر بر روی افکار مردم تمرکز می کند تا رفتارهای آنها. در روش درمان شناختی درمانگر بر این باور است که افکار ناکارآمد منجر به بروز احساسات و رفتارهای نامناسب می شود. افراد با تغییر افکار خود می توانند چگونگی احساسات و عملکرد خود را نیز تغییر دهند. 
مزیت های مشاوره روانشناسی آنلاین
مشاوره و صحبت با روانشناس و مشاور چه به صورت حضوری و چه به صورت مشاوره روانشناسی آنلاین  مزیت های زیادی در پی دارد که عبارتند از: 
بهبود علائم و مشکلات روحی و عاطفی
  • کاهش مشکلات روحی و روانی 
  • حل مشکلات شخصی با راهنمایی و حمایت 
  • ایجاد تغییرات شخصی 
  • بازگشت به یک وضعیت سالم 
  • داشتن یک دیدگاه نظری نسبت به مشکلات به وجود آمده و تلاش برای یافتن راه حل 

منبع: سیمرغ

علائم افسردگی زنان کدامند؟

افسردگی خانم ها متاسفانه در دوره های مختلف زندگی زنان پدیدار می شود. افسردگی زنان بعد از بارداری ، زایمان و یائسگی و حتی بعد از ازدواج مشکلی است که زنان رادر سنین مختلف تهدید می کند. علت چه می تواند باشد.


علائم افسردگی کدامند؟


 اگر چه دو سوم بیمارانی که برای اختلالات افسردگی مشترک درمان می شوند, زنان هستند, اما هیچ مجموعه جامعی از دستورالعمل های طبابت مورد استفاده برای درمان زنان افسرده وجود ندارد.

در عوض, پزشکان سعی خواهند کرد تا زنان افسرده را براساس هر گونه تغییرات فیزیکی که منجر به افسردگی می شود, درمان کنند.


علاوه بر تغییرات هورمونی منحصر به فرد, افسردگی می تواند با همان شرایط, ژن ها, شرایط پزشکی, داروها و ویژگی های شخصیتی که باعث افسردگی در مردان می شود, تحریک شود.


افسردگی فقط یک دوره کوتاه نیست که در آن احساس ناراحتی کنید ، این یک اختلال خلقی جدی است که می تواند زندگی روزمره شما را تحت تاثیر قرار دهد و تشخیص یا درمانش همیشه آسان نیست.


ممکن است حتی نفهمید که افسردگی دارید، تا زمانی که علائم را برای مدت طولانی تجربه کنید ؛ اگرچه ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد, اما زنان تقریباً دو برابر از مردان افسردگی را تجربه می کنند و زنان افسردگی را به صورت های متفاوتی تجربه می کنند.


برخی از علائم رایج افسردگی زنان عبارتند از:

  • لذت نبردن از سرگرمی ها و علایق رایجی که یک بار داشتند و یا از این فعالیت ها راضی نیستند
  • قادر نبودن به تمرکز طولانی مدت
  • کاهش اشتها به طور مرتب
  • از دست دادن غیرعادی وزن در یک زمان
  • احساس ضعف یا ناتوانی
  • احساس گناه
  • احساس اینکه ارزشی ندارند و یا خوب نیستند
  • مضطرب و عصبانی بودن
  • از دست دادن احساس امید برای آینده
  • بدون علت خاصی گریه کردن
  • عدم توانایی خواب در شب ها
  • داشتن نوسانات روحی دراماتیک
  • داشتن افکاری درباره مرگ

منبع: نمناک